HUITOPZ je član

Baner
Baner

AMC portal

Baner

Pratite nas ...

Baner

Pretraživanje

Prijava korisnikaHrvatska udruga inženjera i tehničara za osiguravanje plovidbe zrakoplova

Hrvatska udruga inženjera i tehničara za osiguravanje plovidbe zrakoplova, HUITOPZ, u okviru svojih djelatnosti okuplja inženjere i tehničare koji se na domaćem i međunarodnom planu bave stručnim problemima iz oblasti zrakoplovne i aerodromske tehnike, prometne tehnologije, kontrole letenja i ostalih čimbenika, koji izravno utječu na pouzdanost i sigurnost zračne plovidbe s tehničkog aspekta a koji se temelje na primjeni znanstveno -tehničkih dostignuća iz oblasti strojarskih, elektrotehničkih, elektroničkih, prometnih i drugih segmenata znanosti u zrakoplovstvu.

 
Godišnja skupština IFATSEA 2022. Ispis Email
Utorak, 09 AUGUST 2022 00:00

Najava godišnje skupštine IFATSEA-e 2022.

PRAG, Češka - 25. do 30. rujna 2022.

 


Godišnja skupština IFATSEA-e ove će se godine održati u Pragu od 25. do 30. rujna 2022. godine. Detalje o samoj skupštini možete naći na slijedećoj stranici: http://www.ifatsea.org

Zainteresirani članovi neka se jave predsjedništvu.

 
30min o struci Ispis Email
Četvrtak, 09 JUNE 2022 13:34

 

Vjerujemo li struci?

Mislimo li da je nekad bilo bolje?

Plaćamo li danak novim tehnologijama?

Znate li što se doista dogodilo Boeing 737 MAX zrakoplovima?

Idu li nove tehnologije ruku pod ruku sa sigurnošću zrakoplovstva, što je zrakoplovna struka danas?

 

Odgovore na ova i još mnoga pitanja doznajte u 30-minutnim radionicama u organizaciji HUITOPZ-a - objava.

 

Radionice su besplatne, a održavat će se putem web-a i uživo. Raspored, način prijave i vrijeme održavanja radionica pratite na HUITOPZ facebooku i webu.

Veselimo se Vašoj prijavi!

 
Najava Eurogroup meeting-a, Budva 2022 Ispis Email
Petak, 15 APRIL 2022 00:00

IFATSEA je objavila da će se sljedeći sastanak ERM članica održati u Crnoj Gori, Budva od 12. do 14. svibnja 2022. godine. Predsjedništvo HUITOPZ-a poziva zainteresirane članove da se jave ukoliko žele sudjelovati na ovom okupljanju. Više podataka o samom ERM sastanku možete pronaći na adresi link.

 

 
IFATSEA - Novi izvršni odbor Ispis Email
Ponedjeljak, 07 MARCH 2022 00:00

Dana 22.02.2022. je sazvan izvanredni sastanak IFATSEA-e kako bi se izabrao novi Izvršni odbor IFATSEA-e, a povodom iznenadne smrti dosadašnjeg predsjednika gosp. Thorstena Wehe i ostavke jednog člana odbora. Novi sastav je objavljen na službenim stranicama IFATSEA-e link.

 
IFATSEA - Obavijest o smrti Ispis Email
Subota, 12 FEBRUARY 2022 00:00

Drage kolege,
Danas nas je zatekla jedna tužna vijest. Obavještavamo Vas kako nas je nakon duge i teške bolesti napustio predsjednik IFATSEA Thorsten Wehe.
Thorstena ćemo pamtiti po nemjerljivom trudu i zalaganju u promicanju zrakoplovnih ideja, doprinosu svjetskoj zrakoplovnoj zajednici i podršci članicama IFATSEA organizacije.
Osim po profesionalnoj karijeri pamtit ćemo ga kao divnog i druželjubivog čovjeka s kojim je uvijek bilo lijepo surađivati.
Počivao u miru.
Iskrena sućut obitelji.
 
Povezivanje udruga Ispis Email
Srijeda, 01 DECEMBER 2021 14:50

Suradnja HUITOPZ-a s drugim strukovnim udugama

 

Redovna sjednica Skupštine Hrvatskog inženjerskog saveza održana je 25.11.2021. Za HUITOPZ, koji je član HIS-a od svog osnutka, suradnja s krovnom organizacijom inžrenjera Hrvatske važna je. HIS je platforma i infrastruktura koja povezuje inženjere raznih područja rada i omogućuje suradnju u unapređenju struke, statusa inženjera i karijernog razvoja.

Više o HIS-u na www.his-hr.hr

 
<< Početak < « 1 2 3 4 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL