HUITOPZ je član

Baner
Baner

AMC portal

Baner

Pratite nas ...

Baner

Pretraživanje

Prijava korisnikaHrvatska udruga inženjera i tehničara za osiguravanje plovidbe zrakoplova

Hrvatska udruga inženjera i tehničara za osiguravanje plovidbe zrakoplova, HUITOPZ, u okviru svojih djelatnosti okuplja inženjere i tehničare koji se na domaćem i međunarodnom planu bave stručnim problemima iz oblasti zrakoplovne i aerodromske tehnike, prometne tehnologije, kontrole letenja i ostalih čimbenika, koji izravno utječu na pouzdanost i sigurnost zračne plovidbe s tehničkog aspekta a koji se temelje na primjeni znanstveno -tehničkih dostignuća iz oblasti strojarskih, elektrotehničkih, elektroničkih, prometnih i drugih segmenata znanosti u zrakoplovstvu.

 
30min o struci - najava 2. radionice Ispis Email
Utorak, 28 JUNE 2022 11:13
Sadržaj prvog razgovora bio je izvještaj sa sastanka IFATSEA Eurogroup.
Dvije su teme ostavile jak dojam i potakle osjećaje zbunjenosti i zabrinutosti za struku i sigurnost u zrakoplovstvu. Jedna je tema bila cyber security. Druga se tema odnosila na problem zapošljavanja nove generacije inženjera i tehničara za održavanje tehničkih sustava.
Sadržaj slijedećeg razgovora "30 min o struci" biti će detaljnjije sagledavanje pitanja koja teme cybersecurity-a i zapošljavanja tehničkog osoblja povezuju sa sigurnošću u zrakoplovstvu.
Termin druge radionice je predviđen za utorak, 23.08. sa početkom u 19.30h

Zainteresirani mogu zatražiti poziv za sudjelovanje putem Zoom platforme.

 
30min o struci - 1. radionica Ispis Email
Utorak, 28 JUNE 2022 11:13

Otvaramo prvu temu u sklopu ciklusa radionica "30min o struci".

Tema je izvješće sa European Regional Meetinga održanog u svibnju u Budvi.  Dotaknuti ćemo se svih tema sa sastanka a koju riječ više ćemo potrošiti na jedno zanimljivo predavanje vezano uz Cyber Security.

Prva radionica će se održati 05. srpnja, utorak, putem Zoom platforme sa početkom u 19.30h u trajanju od 30-tak minuta. Zbog vremenskog ograničenja koje imamo na Zoom platformi, prva radionica je zamišljena kao jednosmjeran prijenos informacije. Molimo vas da svoje komentare i eventualne upite pošaljete na iste mailove kao i prijavu za radionicu. Ovisno o vašim željama imožemo prilagoditi način održavanja radionica.

 

Molimo da svoju prijavu (e-mail adresu) pošaljete na mail tajnika koji možete pronaći u rubrici "Kontakti".

 
Najava Eurogroup meeting-a, Budva 2022 Ispis Email
Petak, 15 APRIL 2022 00:00

IFATSEA je objavila da će se sljedeći sastanak ERM članica održati u Crnoj Gori, Budva od 12. do 14. svibnja 2022. godine. Predsjedništvo HUITOPZ-a poziva zainteresirane članove da se jave ukoliko žele sudjelovati na ovom okupljanju. Više podataka o samom ERM sastanku možete pronaći na adresi link.

 

 
IFATSEA - Novi izvršni odbor Ispis Email
Ponedjeljak, 07 MARCH 2022 00:00

Dana 22.02.2022. je sazvan izvanredni sastanak IFATSEA-e kako bi se izabrao novi Izvršni odbor IFATSEA-e, a povodom iznenadne smrti dosadašnjeg predsjednika gosp. Thorstena Wehe i ostavke jednog člana odbora. Novi sastav je objavljen na službenim stranicama IFATSEA-e link.

 
IFATSEA - Obavijest o smrti Ispis Email
Subota, 12 FEBRUARY 2022 00:00

Drage kolege,
Danas nas je zatekla jedna tužna vijest. Obavještavamo Vas kako nas je nakon duge i teške bolesti napustio predsjednik IFATSEA Thorsten Wehe.
Thorstena ćemo pamtiti po nemjerljivom trudu i zalaganju u promicanju zrakoplovnih ideja, doprinosu svjetskoj zrakoplovnoj zajednici i podršci članicama IFATSEA organizacije.
Osim po profesionalnoj karijeri pamtit ćemo ga kao divnog i druželjubivog čovjeka s kojim je uvijek bilo lijepo surađivati.
Počivao u miru.
Iskrena sućut obitelji.
 
Povezivanje udruga Ispis Email
Srijeda, 01 DECEMBER 2021 14:50

Suradnja HUITOPZ-a s drugim strukovnim udugama

 

Redovna sjednica Skupštine Hrvatskog inženjerskog saveza održana je 25.11.2021. Za HUITOPZ, koji je član HIS-a od svog osnutka, suradnja s krovnom organizacijom inžrenjera Hrvatske važna je. HIS je platforma i infrastruktura koja povezuje inženjere raznih područja rada i omogućuje suradnju u unapređenju struke, statusa inženjera i karijernog razvoja.

Više o HIS-u na www.his-hr.hr

 
<< Početak < « 1 2 3 4 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL