HUITOPZ je član

Baner
Baner

AMC portal

Baner

Pratite nas ...

Baner

Pretraživanje

Prijava korisnikaNovosti
Najava Aviation Business Arena Zagreb 2017 Ispis Email
Srijeda, 17 Svibanj 2017 00:00

U prostorijama Hrvatske gospodarske komore će se 25. i 26. svibnja održati četvrta po redu Aviation Business Arena pod pokroviteljstvom Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Croatia Airlinesa, Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo te Hrvatske kontrole zračne plovidbe.

Prvi dan konferencije rezerviran je za međunarodni aspekt industrije, dok će drugi dan biti posvećen domaćem zrakoplovstvu i njegovom smjeru, trendovima, sigurnosnim elementima i drugim važnim temama koje okružuju ovu ekonomski, društveno i politički važan dio gospodarstva. Predavanja i okrugli stolovi obuhvatit će teme kao što je cybersecurity, sigurnosna i druge regulative, novi poslovni modeli u avijaciji, izazovi s kojima se sučeljava avijacija itd. Bit će organizirano i stručno vođenje kroz novi terminal u Zračnoj luci Zagreb, te će biti iznesene manje poznate informacije, više nego korisne novinarima koji prate tematiku, ali i zainteresiranima za ovo područje.

Konferencija će okupiti akademske stručnjake i profesionalce, ali i predstavnike vlasti te povezanih institucija, uz velik broj stručnjaka koji će podijeliti svoje znanje o najnovijim trendovima u zrakoplovstvu

Više informacija o samoj konferenciji pročitajte na linku.

 
Najava XX. Susreti za Rudija Ispis Email
Subota, 29 APRIL 2017 00:00

U Nedjelju 07.05.2017. godine će se u organizaciji Zrakoplovno-tehničkog zavoda Rudolf Perešin i općine Gornja Stubica održati XX. Susreti za Rudija u spomen na pilota Rudolfa Perešina. Vrhunac cijelog programa će biti aeromiting u organizaciji zračnih snaga Republike Slovenije, Republike Mađarske i HRZ. Organiziran je besplatni prijevoz vlakom i ZET-ovim autobusima do Gornje Stubica kao i povratak nazad u Zagreb.

Više podataka o samom programa možete pronaći na adresi link.

 
Red Bull Air Race Ispis Email
Četvrtak, 10 APRIL 2014 00:00

Red Bull Air Race se vraća na nebo !

Druga ovogodišnja utrka se održava od 12.-13.travnja 2014. godine u Rovinju. U ovoj godini je planirano ukupno 8 utrka u kojima se natječe 12 pilota koje predvodi aktualni prvak, britanac Paul Bonhomme. Više o programu utrke možete pronaći na službenom linku.

Piloti Red Bull air race svjetskog prvenstva 2014.

 
Redovna skupština HIS-a Ispis Email
Petak, 26 OCTOBER 2012 17:19

Dana 24.10.2012. godine održana je redovna skupština HIS-a. Ispred HUITOPZ udruge, kao redovnog člana, skupštini su sudjelovala i dva njena člana.

Niže možete naći kratke informacije sa skupštine Hrvatskog Inženjerskog Saveza

  • HIS predstavlja 30 inženjerskih udruga RH
  • HIS je punopravna članica FEANI
  • HIS izdaje EngineerING Card (profesionalna inženjerska iskaznica)
  • informacije o HIS-u: www.his-hr.hr