HUITOPZ je član

Baner
Baner

AMC portal

Baner

Pratite nas ...

Baner

Pretraživanje

Prijava korisnikaIzlet HUITOPZ-a u Vrsar Ispis Email
Srijeda, 05 OCTOBER 2016 00:00

AKV iz Vrsara nije uspio organizirati navedeni skup, te je predsjedništvo odlučilo otkazati odlazak članova HUITOPZ-a u Vrsar. Po određivannju novog termina biti će poslan novi poziv.

 

HUITOPZ priprema izlet u Vrsar 22.-23.10.2016. godine. Izlet uključuje sudjelovanje na stručnoj radionici na aerodromu Vrsar.

Polazak je planiran za subotu ujutro, te bi popodne proveli na sportskom aerodromu Vrsar gdje je planirana stručna radionica. Noćenje će biti osigurano u apartmanima negdje u bližoj okolici. Nedjelju prije podne bi proveli u Vrsaru i/ili u razgledavanju okolice, te bi na povratku u Zagreb ručali na nekoj preporučenoj lokaciji.

Posjetili bi aerodrom Vrsar gdje bi ujedno odradili i stručni dio izleta. Aeroklub Vrsar je domaćin otvorenog sastanka novoosnovanog Hrvatskog saveza rekreativnog letenja (HSRZ) na kojem će se raspravljati pitanja vezana za letenje ultralakih aviona. U prilogu možete naći prijedlog planiranog izleta. Budite slobodni poslati svoje prijedloge/ideje za navedeni izlet. Plan izleta možete pročitati u prilogu link.

Udruga će svojim članovima subvencionirati dio troškova (prijevoz autobusom), dok ostali sami snose svoje troškove. Smještaj (noćenje) i dvorana za stručni dio radionice će biti osiguran u bližoj okolici Vrsara (apartmanski smještaj). Planirani troškovi su oko 350kn za prijevoz i smještaj, te dodatno troškovi konzumacije hrane i pića.

Molim vas da se prijavite za izlet putem mail-a ili telefonom najkasnije do 16.10.2016. kako bi mogli odraditi organizaciju izleta. Svakako navedite i svoju pratnju.